888sport преглед

888sport Луѓето, коишто бараат интересни, веродостојни оператори на пазарот за обложувалници сигурно веќе слушнале за 888sport. Тоа е обложувалница со долга интернет традиција, затоа што започнала да функционира онлајн уште во 1998 година, тоа значи во времето, кога повеќето електронски бизниси беа сеуште во почетна фаза.

Признанија за операторот 888sport

Вo 2010 година добива многубројни различни награди земајќи ја предвид општествената одговорност на фирмата и нејзинaта заложба за промовирање и спонзорирање на спортот. Фирмата со гордост истакнува дека е еден од главните спонзори на фудбалскиот клуб Sevilla, кој клуб славеше два пати по ред во Лигата на Европа.

888sport pегистрација – бонус bet 10 Get 30 €/£/$ »

888sport е вистински глобален оператор – достапен е во целиот свет и има лиценци да ги понуди своите услуги на теренот на Велика Британија и Ирска, Данска, Италија, Романија, Шпанија и дури како прв онлајн обложувачки оператор во Њу Џерси во САД.

Наголемите предности и недостатоци на Веб страницата

Веб страницата е моментално достапна на 8 јазици, но водечки пазар е секако англискиот. Играчите можат да направат депозити и исплата од својата сметка на страната на операторот во следните наведени валути: USD, GBP, EUR, DKK, SEK.


За успехот на Веб страницата на 888sport одлучија такви детали и нијанси како:

• Ниска провизија за мечевите во Премиер Лигата, благодарејќи на што фирмата можеше да предложи многу подобри коефициенти на англиските клубски натпревари на своите играчи
• Од страна на клиентот не треба да се наплаќа данок во височина од 12% во форма на повисока вредност на купонот
• Голем бонус за ново регистрираните корисници
• Немање на провизија при исплата на финансиските средства на барање на играчот
• Широк спектар и достапност на различни спортски настани
• Ефикасен и удобен прелистувач на настани, клубови, коефициенти
• Различни форми за извршување од страна на корисникот на брза уплата на депозит
• Јасна, фунционална и лесна за употреба, брзо дејствувачка Веб интернет страница со пријатен графички дизајн
• Појавување на сезонски конкурси, промоции, бонусни кодови и слично.

Се разбира 888sport не можеше да го избегне појавувањето на некои недостатоци, коишто со сигурност ќе ги забележат старите корисници и играчи, коишто често се најавуваат во системот не повеќе од 5 минути. Главните полиња за поправка на работата на Веб страницата се од време на време ниските ограничувања на височината на уплатените стапки или избираните коефициенти. Техничката поддршка работи многу брзо, откако уплатените ливчиња се завршени не се испраќа автоматска информација до корисникот, а понудата на натпреварите на живо е малку по слаба од понудата на конкуренцијата.

888sport преглед
3.3 (65%) 8 votes