888sport бонуси

888sport бонуси Freebety и други бонуси од 888sport за играчите. 888sport промоциите се достапни за играчите од речиси целиот свет. Понудата на оваа конкретна обложувалница е интересна, бидејќи таа поседува многу интересни коефициенти на натпреварите од Премиер Лигата и други игри со удел на британските фудбалски клубови.

Предлози за бонуси на играчите

Во светот на букмејкерските облози доминираат два вида на бонуси– почетен бонус, во форма на безплатен freebet или во форма на множење на височината на првиот уплатен депозит од страна на новиот корисник. На 888sport особено силно промовирани се токените на freebet. Freebet е можност за уплата на бесплатно ливче на потврдени од страна на букмејкерот одредби, во случај кога играчот не успева да погоди но истовремено не ги губи своите пари. Во случај на погодок при freebet букмејкерот ќе си го исплати сопствениот облог, а му ја исплаќа на играчот погодената сума.

888sport pегистрација – бонус bet 10 Get 30 €/£/$ »

Freebet се понудувани од страна на 888sport на редовна основа и овој бонус можете да го користите континуирано. Како главни услови за учество во оваа промоција операторот укажува на својата страница:

• Да се биде нов корисник
• Извршување на првиот облог за реални пари со минимум од 10 долари/евра/фунти
• Сите избрани натпревари на ливчето мора да бидат со коефициент 2.0 или повисок
• Токените на freebet со вредност од 10 долари/евра/фунти му се признаваат на корисникот откако ќе биде извршено уплаќање на облогот за реални пари
• Токенот на freebet мора да биде искористен во рок од 30 дена – после овој рок веќе не е валиден.

888sport бонуси
5 (100%) 3 votes