888sport поддршка

888sport поддршка Техничка помош во 888sport. Техничката помош 888sport е достапна за корисниците на 8 водечки јазици, односно на јазиците на коишто најчесто говорат корисниците коишто се најавуваат во однос на нивната националност. Прашањата најдобро да се испраќаат секогаш на англиски јазик, бидејќи тоа осигурува релативно брз одговор од страна на техничниот персонал.

Освен поддршка на англиски јазик 888sport достапна е и на шпански, шведски, дански, романски, италијански.

За жал, времето за обработка на секое прашање во оваа фирма може да биде релативно долго, така да при испраќањето на вашето прашање ве молиме веднаш да пробате да бидете трпеливи. Се разбира најдоцна во времетрање од 24 часа добиваме секогаш одговор – на крајот на краиштата станува збор за еден од најсигурните букмејкери коишто работат онлајн.

Сите видови на сугестии, рекламации или прашања пријавувани со помош на техничката поддршка на 888sport, најдобро е да се достават со помош на образец предходно приготвен за оваа намена. Формуларот за пријава ви овозможува веднаш да ја изберете темата и видот на проблемот, а исто така да ја добиете потврдата за поднесената пријава. Секако корисникот може да испраќа класична пријава напишана на свој начин, односно со помош на е мајл на адресата за технична поддршка. Дополнително, за лицата коишто претпочитаат директна форма на контакт, достапни се телефонски броеви (главно 0 800) од 9 сабајле до 10 навечер во Англија , Канада, Ирска и Индија.

888sport поддршка
5 (100%) 3 votes